Loeteweg 26

Vraagprijs

€ 695.000,- k.k. (ex. BTW)

 

Algemene informatie

Loeteweg 26, 2391 NM Hazerswoude-Dorp

Soort woning: Vrijstaand
Bouwjaar: 2012
Slaapkamers: 4
Inhoud: 636 m³
Eigen grond: 18.540 m²
Schuur: 216m²

 

Over de woning 

Algemeen

Dit vrijstaande landhuis is gebouwd in 2012 en heeft een woonoppervlakte van circa 171 m² en een inhoud van circa 636 m³. Het perceel is 18.540 m² groot en bestaat uit erf, ondergrond en water. De woning staat nabij de openbare weg (Loeteweg), buiten de bebouwde kom en is aangesloten op alle nutsvoorzieningen. De woning is bereikbaar via een brug. Deze brug en achterliggende oprit worden gezamenlijk gebruikt met de naastgelegen woning. De omgeving bestaat uit een boomkwekerijgebied met woonhuizen en bedrijfsgebouwen afgewisseld met water.

De woning heeft een onderheide, betonnen fundering en is opgetrokken in spouw met isolatie. De vloer op de begane grond is van beton met vloerisolatie en vloerverwarming, de verdiepingsvloer is eveneens van beton. Het zadeldak met wolfskappen en schilddak is geïsoleerd en gedekt met dakpannen. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met geheel dubbel glas. De woning is verwarmd middels een combiketel.

Begane grond
Begane grond:
• entree/hal, met vaste houten trap naar de 1e verdieping, meterkast met gas-, water- en elektriciteitsaansluiting
• toilet, geheel betegeld met hangend closet
• kantoor, gelegen aan de voorzijde
• woonkamer, met openslaande deuren naar onderheid terras aan oostzijde
• woonkeuken, moderne opstelling voorzien van diverse apparatuur en vloerverwarming
• bijkeuken, gelegen aan de achterzijde met witgoedaansluitingen en CV-ketel (Nefit 2012)
• ouderslaapkamer, met openslaande deuren naar onderheid terras aan oostzijde
• badkamer, met vloerverwarming voorzien van ligbad, douche, toilet, bidet en wastafel
Eerste verdieping
1e verdieping
• ruime overloop, met vaste kast
• slaapkamer 1, voorzien van afgetimmerde bergruimte.
• slaapkamer 2, voorzien van afgetimmerde bergruimte.
• slaapkamer 3, voorzien van afgetimmerde bergruimte.
• badkamer, geheel betegeld, voorzien van douche, wastafel en toilet.
Overige informatie
De woning heeft voorlopig energielabel A.

Rondom de woning is een siertuin aangelegd voorzien van gazon, bomen, struiken, sierbestrating, beschoeiing en een natuurlijke vijver. Aan de oostzijde van de woning bevindt zich een ruim onderheid terras, groot circa
47,5 m².

Schuur
Aan de noordzijde van de woning bevindt zich een ruime schuur, groot circa 216 m², afmetingen circa 18 x 12 meter, bouwjaar 1992. De schuur heeft een stalen constructie en heeft een onderheide betonvloer. Het zadeldak is geïsoleerd en gedekt met damwandprofielplaten en de gevels zijn van geïsoleerde sandwichpanelen. De nokhoogte is circa 6 meter. Toegang middels een deur en een sectiedeur.

In de bedrijfsruimte bevindt zich aan de zuidoostzijde een inbouw, groot circa 35 m², opgetrokken in steen. Deze inbouw is ingericht als werkruimte en voorzien van een keukenblok en vaste werktafel. Aan de zuidzijde is over de gehele breedte van het bedrijfsgebouw een zolder gesitueerd, groot circa 84 m², bereikbaar via een vaste stalen trap. Tevens is een apart toilet aanwezig.

De schuur is verwarmd middels een CV-ketel (2013), met radiator- en buisverwarming in de werkruimte en een aparte ruimteverwarming. De schuur is voorzien van elektra, water, aardgas en is aangesloten op de riolering. Voor de schuur ligt een ruim plein.

Kwekerij
Het kwekerijgedeelte bestaat uit een perceel met een gedeelte van het schiereiland. Het object heeft een gemiddelde lengte van circa 372,5 meter.
De breedte varieert tussen circa 22 meter en 27,5 meter. De oppervlakte gemeten land van de kwekerij bedraagt circa 11.297 m².
Aan de westzijde is een windakker gesitueerd over de gehele lengte van de kwekerij.

  Fotogallerij

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
Neemt u contact met ons op.