Loeteweg 6 B

                     

Vraagprijs

€ 475.000,- kosten koper

 

Algemene informatie

Loeteweg 6 B, 2391 NL Hazerswoude-Dorp

Soort woning: Vrijstaand
Bouwjaar: 1962
Slaapkamers: 2
Inhoud: 308 m³
Eigen grond: 1.240 m²
Schuur: 63 

 

Over de woning 

Algemeen

De vrijstaande woning is gebouwd in 1962 en heeft een woonoppervlakte van circa
80 m² en een inhoud van circa 308 m³. Het perceel is 1.240 m² groot en bestaat uit erf en ondergrond. De woning staat nabij de openbare weg (Loeteweg), buiten de bebouwde kom en is aangesloten op alle nutsvoorzieningen. De woning is bereikbaar via een eigen brug.De omgeving bestaat uit een boomkwekerijgebied met woonhuizen en bedrijfsgebouwen afgewisseld met water.De woning bestaat uit een systeembouwconstructie, gefundeerd op palen, met stenen buitengevels met isolatie aan de binnenzijde. De vloer op de begane grond en de verdiepingsvloer zijn van hout. Het zadeldak is gedekt met dakpannen. De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en zonwering. De woning is verwarmd middels een gashaard en gasgevelkachels. Warm water is beschikbaar middels een geiser.

Begane grond
Begane grond
• entree/hal, met vaste trap naar de 1e verdieping, trapkast en meterkast met gas- en elektra aansluiting
• woonkamer, met deur naar het terras aan de westzijde
• keuken
• bijkeuken, voorzien van witgoedaansluiting
• toilet
• badkamer, voorzien van douche en wastafel
Eerste verdieping
1e verdieping
• overloop
• bergruimte
• slaapkamer 1, gesitueerd aan de noordzijde van de woning, met vaste kast
• slaapkamer 2, gesitueerd aan de zuidzijde van de woning, met vaste kast
Overige informatie
De woning heeft voorlopig energielabel F.

Aan de westzijde van de woning is een terras aangelegd en aan de noordzijde is de kavel ingericht als sier- en groentetuin.

Schuur

Aan de noordzijde van de woning bevindt zich een ruime schuur, groot circa 63 m², afmetingen circa 8,5 x 7,5 meter, bouwjaar circa 1973. De schuur heeft een houten constructie en is niet onderheid. Het zadeldak is gedekt met asbesthoudende golfplaten met aan de binnenzijde dakisolatie. De nokhoogte is circa 4,5 meter. De gevels zijn van houten planken met aan de buitenzijde damwandprofielplaten. Toegang middels een dubbele schuifdeur. De schuur is voorzien van (kracht-)stroom en een leidingwateraansluiting.

In de schuur bevindt zich aan de westzijde een inbouw, groot circa 30 m². Deze inbouw is van hout met een bezoldering, bereikbaar via een ladder. De inbouw is verdeeld in 2 werkruimten.

Garage
Aan de noordoostzijde van de schuur bevindt zich een garage, groot circa 22,5 m², afmetingen circa 5 x 4,5 meter, bouwjaar circa 1973. De garage heeft een houten constructie en is niet onderheid. Het lessenaarsdak is gedekt met asbesthoudende golfplaten, aan de binnenzijde voorzien van isolatie en de gevels zijn van houten planken met aan de buitenzijde damwandprofielplaten. De nokhoogte is circa 3 meter aflopend naar circa 2,3 meter. Toegang middels een handmatig bedienbare garagedeur en loopdeur. De garage is voorzien van elektra.

  Fotogallerij

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
Neemt u contact met ons op.