Loeteweg 9 b

Vraagprijs

€ 298.000,- v.o.n. 

 

  Algemene informatie

Loeteweg 9 B, 2391 NL Hazerswoude-Dorp

 

De Vier Rode Beuken’

Object: Bouwgrond

Perceel: 715 m²

Inhoud woning: max 500 m³

 

 

 

Omschrijving

** Neem snel contact met ons op voor een afspraak op één van de twee kijkdagen donderdag 17 september en vrijdag 18 september! **

‘De Vier Rode Beuken’

Kavel Loeteweg 9 B in Hazerswoude-Dorp is onderdeel van het project De Vier Rode Beuken met in totaal 4 woningbouwpercelen, waarvan 3 percelen voor het bouwen van een woning met een inhoud van 500m³. De kavels zijn omgeven door water en groen en worden bereikbaar vanaf de Loeteweg door middel van een nieuw aan te leggen inrit. U kijkt uit over de een waterplas en de gezamenlijke natuurakker. Het is hier heerlijk wonen en leven.

Te midden van de groene polders, op de rand van Hazerswoude-Dorp en Boskoop, ligt de Loeteweg. In deze straat met vrijstaande woningen kunt u nu het huis van uw dromen realiseren. Hazerswoude-Dorp maakt onderdeel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn en kent een rijk verenigingsleven. Het is een plek waar men elkaar nog begroet op straat en u kunt genieten van de mooie omgeving. Ook zijn er voldoende voorzieningen aanwezig, zoals de sportverenigingen, een zwembad en een gezellige dorpskern met diverse winkels en eetgelegenheden. Hazerswoude-Dorp is door de goede bereikbaarheid van de uitvalswegen N11 en de A4 en A12 gunstig gelegen ten opzichte van steden als Leiden, Amsterdam, Den Haag en Zoetermeer. U woont rustig, maar u kunt de drukte gemakkelijk opzoeken.


Uw woonwensen worden werkelijkheid in het project ‘De Vier Rode Beuken’!

Kavelspecificatie Loeteweg 9 B te Hazerswoude-Dorp

– Kadastraal bekend als gemeente Hazerswoude, sectie K, nummer 99 gedeeltelijk en 771 gedeeltelijk.
– Oppervlakte incl. water is circa 715m², netto gemeten grondoppervlakte circa 665m².

Bouwmogelijkheden binnen het op de bestemmingsplankaart aangegeven bouwvlak:
– Bouwvlakafmetingen 15 x 15 meter.
– Inhoud van de woning maximaal 500m³, maximale goothoogte 6 meter en maximale bouwhoogte 10 meter.
– Vrijstaande bijgebouwen maximaal 50m² met een goothoogte van maximaal 3 meter en bouwhoogte maximaal 6 meter.
– Daarnaast nog mogelijkheden voor vergunningsvrij bouwen.

Met tevens:
– ¼ deel eigendom van het perceel met daarop de toegangsweg en naastgelegen watergang (perceel Hazerswoude K 771 gedeeltelijk). Kadastraal groot circa 800m² met daarop de namens verkoper aan te leggen onderheide toegangsweg en langs de slootkant een groenstrook voor kabels- en leidingen, ingericht met een haag voor de privacy van Loeteweg 11.
– ¼ deel eigendom van het perceel met de 4 monumentale rode beuken (kadastraal bekend Hazerswoude K 100). Kadastraal groot 2.315m² welke namens verkoper wordt ingericht met een natuurkade en te graven water. De 4 monumentale beuken blijven staan.
– Eigendom is samen met de eigenaren van Loeteweg 9 A, 9 C en 9 D, ieder voor ¼ onverdeeld deel.
– Onderhoud komt voor de 4 eigenaren.

Oplevering:
– Inclusief mandelige/onderheide toegangsweg, vergraven waterpartijen, aan de westzijde een natuurkade, aan de oostzijde een haag.
– Exclusief beschoeiingen, nutsvoorzieningen en omgevingsvergunning, wat door koper zelf aan te vragen/te regelen is.
– Oplevering is na realisatie van de waterpartijen en het toegangspad, naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021.

Vraagprijs € 298.000,- v.o.n.

  Fotogallerij

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
Neemt u contact met ons op.