Selecteer een pagina

BURGEMEESTER SMITWEG 2 A

 Algemene informatie

Burgemeester Smitweg 2 A, 2391 ND Hazerswoude-Dorp

Soort woning: Vrijstaande woning
Eigen grond: 2.128 m²
Woonoppervlakte: circa 177 m²
Bouwjaar: 2004
Slaapkamers: 6
Inhoud: circa 657 m³

 

Over de woning 

Algemeen

Deze goed onderhouden, vrijstaande woning is gelegen op een unieke locatie in Hazerswoude-Dorp. Royaal wonen met veel ruimte voor werk of hobby! De zeer ruime tuin en een weids uitzicht over de polder maakt het geheel compleet.

De vrijstaande woning is gelegen in het buitengebied van Hazerswoude-Dorp op vrij korte afstand van de dorpskern. De ideale plek om te genieten van het buiten wonen.

De vrijstaande woning (plattelandswoning) is gebouwd in 2004, heeft een woonoppervlakte van circa 177 m² en een inhoud van circa 657 m³ en beschikt over een aparte berging. De woning is ontsloten via de oprit van het achtergelegen bedrijf (De Koperwiek B.V.), waarop de erfdienstbaarheid van uitweg is gevestigd. 

De woning is gepositioneerd aan de noordoostzijde van de huiskavel en bestaat uit een traditionele bouwconstructie, gefundeerd op palen, betonnen begane grond- en verdiepingsvloer, muren opgetrokken in spouw, tentdak en respectievelijk schilddak, gedekt met pannen. De goot- en nokhoogte bedragen circa 2,5 en 5,5 respectievelijk 7,3 meter.

Begane grond

Via de overdekte entree is de woning bereikbaar. De hal is ruim en geeft toegang tot de woonkamer, toiletruimte, bijkeuken, slaapkamer, badkamer en de eerste verdieping. De riante woonkamer heeft door middel van een schuifpui toegang tot het onderheid terras aan de zuidzijde. Door de grote raampartij aan de westzijde is er weids uitzicht over de polder. Aan de zuidoostzijde is de ruime woonkeuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer heeft een kastenwand en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek en wastafelmeubel. De ruime bijkeuken is voorzien van wasmachineaansluiting, meterkast en heeft een loopdeur naar de entree en toegang tot het kantoor aan de noordoostzijde.

Eerste verdieping

Via de vaste houten trap bereikt u de overloop. Op de eerste verdieping zijn slaapkamers en een badkamer. Alle vier de slaapkamers beschikken over een goede daglichttoetreding. De badkamer is voorzien van een douchehoek, 2e toilet en wastafelmeubel. De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar met de opstelling van de C.V.-ketel (Nefit).

Bijzonderheden

De woning is onder andere voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, zonwering en screens (elektrisch bediend), vloerverwarming op de begane grond, centrale verwarming en warmwatervoorziening via een combiketel, mechanische ventilatie en een centraal stofzuigsysteem.

Rondom de woning is een riante siertuin aangelegd, voorzien van een onderheid terras, gazon, tussensloot, bomen en struiken. Hier kunt u in alle rust genieten met uitzicht op de polder.  

Aan de noordzijde is een houten schuur gesitueerd, groot circa 12 m². Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Op de oprit is een toegangshek gesitueerd, hier zijn afspraken over gemaakt met het achterliggende bedrijf.  

 Het woonhuis is voorzien van energielabel B.

  Fotogallerij

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
Neemt u contact met ons op.