Selecteer een pagina

                                      Burgemeester Ten Heuvelhofweg
nabij nummer 45

Vraagprijs

€ 550.000,- k.k.

 

  Algemene informatie

Burgemeester Ten Heuvelhofweg nabij nummer 45,
2391 MB Hazerswoude-Dorp

 

Object: Boomkwekerijperceel
Oppervlakte: circa 2.42.35 hectare
Bedrijfsruimte: circa 176 m²
Glazen kas: circa 634 m²

 

Over het perceel

 

Algemeen

Boomkwekerij met opstallen, circa 11.345 m² containerveld en voorzieningen, gelegen in het buitengebied van Hazerswoude-Dorp, plaatselijk bekend als Burgemeester Ten Heuvelhofweg nabij nummer 45 te Hazerswoude-Dorp.

Grond

De boomkwekerij is gelegen ten zuiden van de Burgemeester Ten Heuvelhofweg te Hazerswoude-Dorp en bestaat uit 2 percelen met een tussenliggende bassinsloot, welke met elkaar zijn verbonden middels 2 dammen.. Het oostelijke perceel is gelegen achter Burgemeester Ten Heuvelhofweg nummer 45 en is niet zelfstandig ontsloten op de openbare weg. Het westelijke perceel is aan de noordzijde zelfstandig ontsloten op de openbare weg.

De lengte van het oostelijke perceel, gemeten vanaf het dwarspad tot aan de zuidelijke erfgrens, bedraagt circa 304 meter. De gemiddelde breedte bedraagt circa 40 meter. De totale oppervlakte gemeten land van het perceel bedraagt circa 12.000 m². Het perceel is voorzien van een tweezijdig autopad met een breedte van circa 3 meter, bestaande uit betonplaten.

De lengte van het westelijke perceel, bedraagt circa 325 meter. De gemiddelde breedte bedraagt circa 21 meter. De oppervlakte gemeten land van het perceel bedraagt circa
6.825 m². Het perceel is voorzien van een eenzijdig autopad met een breedte van circa 3 meter, bestaande uit betonplaten.

Tussen de twee percelen is een bassinsloot gesitueerd, groot circa 1.575 m².

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brochure

Bedrijfsgebouw

Het bedrijfsgebouw heeft een bruto oppervlakte van circa 176 m², afmetingen circa 11 x 16 meter en is aan de westzijde voorzien van een inbouw met bezoldering.

Glazen kas

De glazen kas is groot circa 634 m², afmetingen circa 38,7 x 16,4 meter. De glazen kas is onder andere voorzien van containerveld met overgewasberegening en schermdoek (vlamvertragend).

Oplevering

In overleg.

  Fotogalerij

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
Neemt u contact met ons op.