Selecteer een pagina

                                      Burgemeester Ten Heuvelhofweg
nabij nummer 47

Vraagprijs

€ 350.000,- k.k.

 

  Algemene informatie

Burgemeester Ten Heuvelhofweg nabij nummer 47,
2391 MB Hazerswoude-Dorp

 

Object: Boomkwekerijperceel
Oppervlakte: circa 2.37.25 hectare
Exploitatie: bestaat uit de teelt van sierteelt gewassen
Bedrijfsruimte: circa 81 m²

 

Over het perceel

 

Algemeen

Kwekerijpercelen met bijbehorend water, bedrijfsgebouw en voorzieningen gelegen in het buitengebied van Hazerswoude-Dorp, plaatselijk bekend als Burgemeester Ten Heuvelhofweg nabij nummer 47 te Hazerswoude-Dorp.

Grond

De kwekerij is gelegen ten zuiden van de Burgemeester Ten Heuvelhofweg te Hazerswoude-Dorp en bestaat uit 2 percelen. Het westelijke perceel is gelegen achter Burgemeester Ten Heuvelhofweg nummer 47 en is niet zelfstandig ontsloten op de openbare weg. Het oostelijke perceel bestaat uit weiland en is aan de noordzijde zelfstandig ontsloten op de openbare weg.

De lengte van het westelijke perceel, gemeten vanaf het containerveld tot aan de zuidelijke erfgrens, bedraagt circa 255 meter. De gemiddelde breedte bedraagt circa 38 meter. De totale oppervlakte gemeten land van het perceel bedraagt circa 9.620 m². Aan de zuidwestzijde is een bedrijfsgebouw gesitueerd.

De lengte van het oostelijke perceel, gemeten vanaf de noordelijke erfgrens tot aan de zuidelijke erfgrens, bedraagt circa 349 meter. De gemiddelde netto breedte bedraagt circa 28 meter. De totale oppervlakte gemeten land van het perceel bedraagt circa 9.950 m².

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brochure

Bedrijfsgebouw

Het bedrijfsgebouw heeft een bruto oppervlakte van circa 81 m², afmetingen circa 9 x 9 meter, lessenaarsdak gedekt met damwandprofielplaten, houten wanden aan de buitenzijde voorzien van damwandprofielplaten.

Oplevering

Verkoper zal het gekochte leeg (m.u.v. daar waar gras ligt), ontruimd en bezemschoon opleveren. Het moment van oplevering is in overleg.

  Fotogalerij

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
Neemt u contact met ons op.