Selecteer een pagina

Omloop
Boskoop

Vraagprijs

 € 575.000,- v.o.n.

 

Algemene informatie

Omloop – bouwkavel, 2771 NL  Boskoop 

Object: Bouwkavel
Perceel: 4.385 m²
Inhoud woning: 750 m³

 

Bouwkavel

 

Omschrijving

√ Toplocatie aan de Omloop.
√ Vrije uitzichten.
√ Centrale ligging nabij alle grote steden in de Randstad.

MET RECHT EEN BUITENKANS!
Fraaie, op een absolute toplocatie gelegen bouwkavel. Uw eigen oase direct midden in de polder van Boskoop gelegen. Een buitenkans om naar eigen inzicht uw energiezuinige droomhuis te realiseren!

Het kenmerkende van deze kavel is de fraaie ligging met vrije uitzichten over de polder. Een geweldige plek om te wonen, te relaxen en te genieten van de omringende natuur.  Op de fiets maakt u mooie tochten door het Groene Hart of zoekt u de gezelligheid van de dorpskern op.

De drukte kunt u gemakkelijk opzoeken, Boskoop is gunstig gelegen ten opzichte van grote steden als Leiden, Amsterdam en Den Haag.

Mogelijkheden voor de bouw van uw droomhuis

De bouwkavel heeft een oppervlakte van 4.385 m² inclusief water. Binnen het aangegeven bouwvlak van circa 1.000 m² kunt u uw droomhuis realiseren.

De bouwhoogte bedraagt maximaal 10 meter en de goothoogte maximaal 6 meter. De inhoud van de woning mag maximaal 750 m³ bedragen, exclusief onderkeldering.

Daarnaast zijn er vrijstaande bijbehorende bouwwerken toegestaan in het achtererfgebied met een gezamenlijke maximale grootte van maximaal 50 m² (te vergroten tot 75 m²) en een goothoogte van maximaal 3 meter.

Het voornoemde is exclusief de vergunningsvrije bouwmogelijkheden. Bijbehorende bouwwerken in het achtererfgebied zijn toegestaan tot maximaal 150 m². Meer informatie over de mogelijkheden van de bouw van een woning kunt u vinden in het bestemmingsplan (www.ruimtelijkeplannen.nl) en de brochure ‘vergunningsvrij bouwen’. U kunt daarnaast ook de deskundige van de gemeente Alphen aan den Rijn raadplegen.

Algemeen
 • Bouwkavel; kadastraal bekend als gemeente Boskoop, sectie B, nummers 6392 en 6393.
 • De oppervlakte is totaal groot 4.385 m².
 • De juridische levering zal plaats vinden ten kantore van Limes Netwerk Notarissen.
 • Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen van koper, zal door koper een bankgarantie worden gesteld van 10% van de koopsom.
Bestemming

De bouwkavel vormt onderdeel van het bestemmingsplan ‘Omloop – Middelburgseweg, Boskoop’. Het ontwerp bestemmingsplan heeft reeds ter inzage gelegen. Het bestemmingsplan zal nog door de gemeenteraad worden vastgesteld, naar verwachting zal dit in het 2e kwartaal 2023 plaats vinden. De kavel zal hierin overwegend de bestemming ‘Wonen‘ krijgen, waarbij er een bouwvlak is aangeduid. Het resterende deel rondom het bouwvlak zal worden aangemerkt als “Tuin”, “Water” en “Verkeer”. De kavel krijgt tevens gedeeltelijk de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie 4”, gedeeltelijk ” Waarde – Archeologie 5” en “Waarde – Cultuurhistorie – Uitvoeren werk(zaamheden).

Van belang voor koper
 • Koper dient zelf te zorgen voor de omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning.
 • De nutsvoorzieningen dienen voor uw rekening en risico worden aangelegd/aangesloten.
 • Er is een bodemonderzoeksrapport (“schone grond verklaring”) beschikbaar.
 • De kavel wordt geleverd met de aanwezige, door koper te slopen schuur en verharding.
 • Over de gehele lengte ligt in het midden van het perceel een gasleiding t.b.v.
  het zuidelijke gelegen perceel.
 • Voor de bebouwing op de kavel dient rekening te worden gehouden met de ‘Landschapsvisie Zuidwijk’.
 • Oplevering vanaf 2e kwartaal 2023.

  Fotogallerij

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
  Neemt u contact met ons op.