Selecteer een pagina

Proeftuin 47
BOSKOOP

Koopsom

 € 889.000,- v.o.n.

 

Algemene informatie

Proeftuin 47 – 2771 MT  Boskoop

Object: Bouwkavel met nieuw te bouwen woning
Perceel: 935 m²
Inhoud woning: 605 m³

 

Bouwkavel 

 

Omschrijving

De kavel is gelegen in het project ‘Tuinen van Boskoop’, waardoor een parkachtige omgeving ontstaat. Het perceel is kadastraal bekend gemeente Boskoop, sectie B, nummer 6919 en is groot 935 m².

De ontsluiting van de kavel gaat over het westelijke gelegen pad, via een nog aan te leggen toegangsbrug, naar de openbare weg (Proeftuin). Het pad en de aan te leggen brug zijn eigendom van de Stichting Maatschappelijk Vastgoed Greenport Boskoop (SMVGB). Hiertoe is de erfdienstbaarheid van weg gevestigd. Er is geen periodieke vergoeding verschuldigd.

Wij bieden u deze kavel aan inclusief de te bouwen woning (inhoud circa 605 m³) met berging en carport. De projectbeschrijving (inclusief plattegronden en bestek) hiervan, opgesteld door Paarhuis, zijn toegevoegd aan bijlage 3. De omgevingsvergunning voor de bouw van de woning is inmiddels door de gemeente Alphen aan den Rijn verleend, maar nog niet onherroepelijk.

De planning is vooralsnog dat er in het 4e kwartaal van 2024 kan worden aangevangen met de bouw en dat deze medio 2025 zal zijn gerealiseerd.

 

  Fotogallerij

    Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
    Neemt u contact met ons op.