Selecteer een pagina

Schinkeldijk 2a
Reeuwijk

Vraagprijs

 € 495.000,- v.o.n.

 

Algemene informatie

Schinkeldijk 2a – bouwkavel, 2811 PA Reeuwijk

Object: Bouwkavel
Perceel: 930 m²
Mandelig: 485 m²
Inhoud woning: 650 m³

 

Bouwkavel

 

Omschrijving

√ Toplocatie aan de Schinkeldijk.
√ Vrije uitzichten over de polders.
√ Centrale ligging nabij alle grote steden in de Randstad.

MET RECHT EEN BUITENKANS!
Fraaie, op een absolute toplocatie gelegen bouwkavel. Uw eigen oase direct midden in de polder van Reeuwijk gelegen. Een buitenkans om naar eigen inzicht uw energiezuinige droomhuis te realiseren!

Het kenmerkende van deze kavel is de fraaie ligging met vrije uitzichten over de Tempelpolder en Polder Reeuwijk. Een geweldige plek om te wonen, te relaxen en te genieten van de omringende natuur.  Op de fiets maakt u mooie tochten door het Groene Hart of zoekt u de gezelligheid van de dorpskern op.

De drukte kunt u gemakkelijk opzoeken, de bouwkavel is gunstig gelegen ten opzichte van de A12 en de grote steden als Gouda, Leiden, Amsterdam en Den Haag zijn eenvoudig te bereiken.

Mogelijkheden voor de bouw van uw droomhuis

De bouwkavel heeft een oppervlakte van 930 m² inclusief water. Binnen het aangegeven bouwvlak van circa 480 m² kunt u uw droomhuis realiseren.

De bouwhoogte bedraagt maximaal 10 meter en de goothoogte maximaal 3, meter. De inhoud van de woning mag maximaal 650 m³ bedragen, exclusief onderkeldering.

Daarnaast zijn er vrijstaande bijbehorende bouwwerken toegestaan met een maximale grootte van 75 m², maximale bouwhoogte 5 meter en een maximale goothoogte van 3 meter.

Het voornoemde is exclusief de vergunningsvrije bouwmogelijkheden. Meer informatie over de mogelijkheden van de bouw van een woning kunt u vinden in het omgevingsplan (www.omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/). U kunt daarnaast ook de deskundige van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk raadplegen.

Algemeen
 • Bouwkavel; kadastraal bekend als gemeente Reeuwijk, sectie K, nummer 1187. De oppervlakte is groot 930 m².
 • Mandelig; 1/2 onverdeeld aandeel in de toegangsweg tot de bouwkavel; kadastraal bekend als gemeente Reeuwijk, sectie K, nummers 1137 en 1186. De oppervlakte is groot 485 m².
Bestemming

De bouwkavel vormt onderdeel van het bestemmingsplan ‘Partiële Herziening Bestemmingsplannen Buitengebied 2021’. De kavel heeft hierin de bestemming ‘Wonen‘, waarbij er een bouwvlak is aangeduid. De kavel heeft de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie 3”.

Van belang voor koper
 • Koper dient zelf te zorgen voor de omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning.
 • De nutsvoorzieningen zijn al aanwezig en dienen voor uw rekening en risico worden aangesloten.
 • De beschoeiing aan de zuidzijde bevat asbesthoudende materialen.
 • Er is een bodemonderzoeksrapport (“schone grond verklaring”) beschikbaar.
 • De kavel wordt geleverd met de aanwezige, door koper te slopen schuren.
 • Oplevering in overleg.

  Fotogallerij

  Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?
  Neemt u contact met ons op.